Vil du være med å utvikle Nordmarka Rideskole videre?

Nordmarka Rideskole søker tilkallingsvikarer

 

Vi ser etter deg som liker å jobbe med mennesker og som kan balansere hestevelferd med rideundervisning der trygghet og personlig utvikling er hovedmålet.

Det er ønskelig med ridelærerutdanning, trenerutdanning, eller at du har kombinasjon pedagogikk/lærerutdanning og lang erfaring med hest.

Våre ridekurs er fra nybegynnernivå til erfarne ryttere, vi har barnepartier og voksenpartier og noen partier med ungdommer/unge voksne.

Vi trenger deg som liker å undervise, som kan formidle rideglede, og som kan se hver rytter og ta vare på både de som ønsker større utfordringer og de som trenger mer trygghet for å utvikle seg.

 

Arbeidsoppgavene består i å undervise tre-fire timer på ettermiddagen, for grupper fra to til seks elever. 

Vi trenger flere med på laget som kan steppe inn og undervise noen timer på ettermiddagen (mandag-torsdag) dersom ridelæreren vår blir syk. Ønsker du å prøve deg som instruktør i mindre grupper, men vil ikke binde deg til en fast dag, ta kontakt med oss for å stå på listen over tilkallingsvikarer.

For mer informasjon, kontakt styreleder Margaret Eide Hillestad, tlf 91674555 eller send rideskolen en e-post: nordmarkanyerideskole@gmail.com

Kontakt oss

Adresse:

Elveliveien 31

Sørkedalen, 0758 Oslo

e-post: nordmarkanyerideskole@gmail.com

Telefon: 476 57 620 (send mail om du ikke får svar, vi er ikke så tilgjengelige på tlf)

Slik finner du oss

Vi holder til på Elveli Hestesportsenter i Sørkedalen,

med stall på venstre side av ridehuset.

Trykk her for kart og veibeskrivelse

Følg oss på sosiale medier

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2016 av Nordmarka Rideskole AS - Rideskole i Oslo vest - Samarbeid med hest

Nordmarka Rideskole har fått tilskudd av Oslo Kommune og Extrastiftelsen i 2019, og samarbeider med bydel Vestre Aker og NAV Vestre Aker