Nordmarka Rideskole AS

Nordmarka Rideskole AS
Er blitt et foreldredrevet selskap

Nordmarka rideskole ble etablert i 2014 og består i dag av 12 rideskolehester og et økende antall elever. I tillegg til vanlig rideskoledrift tilbyr vi også undervisning til barn og unge med funksjonsutfordringer, barn og unge som har falt ut av skole eller som står i fare for å falle ut samt barn og unge som vokser opp i fattige familier.

Nordmarka Rideskole er unikt plassert i Oslo med Nordmarkas turmuligheter rett utenfor stalldørene. Vi ønsker å tilby mer enn en rideskole -  en møteplass og sosial arene hvor barn og unge også får anledning til å arbeide med hesten; ikke bare som rytter, men også hjelpe til å fôre, møkke, stelle og på andre måter ta vare på den hesten de får tildelt, samt lære om dyrehelse og dyrevelferd. Vi hjelper hverandre og samarbeider mot et felles mål.

Vi tilpasser oss kundenes behov og ønsker å være den beste rideskolen i hovedstaden, gjennom å ha dyktige ansatte og et godt samarbeid med det offentlige, foreldre og andre som deler vår visjon.

------ Styreleder ------
Margaret Eide Hillestad
------ Varamedlemmer ------
Tone Bryhni
------  Styremedlemmer ------
Marte Eriksen
Hege Hopen
Geir Kristian Hansen
Maren H. Kinn

Kontakt oss

Adresse:

Elveliveien 31

Sørkedalen, 0758 Oslo

e-post: nordmarkanyerideskole@gmail.com

Telefon: 476 57 620 (send mail om du ikke får svar)

Slik finner du oss

Vi holder til på Elveli Hestesportsenter i Sørkedalen,

med stall på venstre side av ridehuset.

Trykk her for kart og veibeskrivelse

Følg oss på sosiale medier

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2016 av Nordmarka Rideskole AS - Rideskole i Oslo vest - Samarbeid med hest

Nordmarka Rideskole har fått tilskudd av Oslo Kommune og Extrastiftelsen i 2019, og samarbeider med bydel Vestre Aker og NAV Vestre Aker.