2020

Rideleir 22.-26. juni

Vi holder dagrideleir i uke 26.  

Tidspunkt: kl. 9-17 hver dag

Pris: 3500,- for hele uken, per elev (vi gir søskenrabatt)
Antall deltagere: 10 
Nivå: Rideleiren er åpen for ryttere fra lett øvet til erfaren. Rytteren må kunne justere stigbøyler og stige på og av uten hjelp, samt kunne ri uten leier i skritt og trav.

Innhold

Det blir 2 rideøkter hver dag. Dere blir inndelt i grupper etter nivå. Rideøktene blir fordelt utover dagen, med stallarbeid og matpause innimellom. Rideøktene kan inneholde dressur, bomarbeid, sprang og tur, bl. a. Kos deg sammen våre herlige firbente venner og ha det gøy sammen andre som også syns at hest er best! 

 

I løpet av disse dagene vil du også bli med på stallarbeidet som holder hesten frisk og fornøyd, og lære mer om hvordan du tar vare på hesten og utstyret den bruker.  


Ta med

Gode klær og nok mat og drikke for hele dagen. Alle må ha eget rideutstyr (hjelm, sikkerhetsvest, hansker, sko/støvler med lav hæl).

 

Påmelding

Påmelding sendes oss på mail med navn og alder på rytteren, samt rideerfaring.

Vi håndterer påmeldingene i rekkefølgen de kommer. Det kan bli venteliste på ulike nivåer, vi forsøker å ha omtrent like store grupper av mer og mindre erfarne ryttere. Påmeldingen er bekreftet når du har fått svar om at det er plass og betalingen er gjennomført. Kursavgift refunderes ikke etter 12. juni. Det er ikke mulig å melde seg på enkeltdager.
 

Påmeldingsfrist 10. juni

AVLYST! Rideleir i påsken, 6.-7. april

Vi setter opp en minirideleir over 2 dager. Leiren varer fra kl. 9-17 begge dager.

Kos deg sammen våre herlige firbente venner og ha det gøy sammen andre som også syns at hest er best! Disse to dagene vil være fylt med hester og moro på og av hesteryggen. 

 

Minileiren er for barn og ungdom fra 7-18 år. Det er åpent for alle nivåer. Det er plass til maks 5 nybegynnere. Det er ikke mulig å melde seg på enkeltdager. Det er totalt 10 plasser på minileiren. 

Dagrideleir i vinterferien, 17.2.-21.2.

Tilbring vinterferien sammen hestene i stallen! Du får være med på stallarbeid og stell av hestene. Å være rundt hestene, leie dem fra paddock, gi dem mat og pusse dem på boksen, vil gjøre at du blir kjent med dem og tryggere i stallen. Det blir 2 rideøkter hver dag, og dere blir inndelt i to grupper etter nivå.  

 

Dagrideleir er for barn og ungdom fra 7-18 år. Åpent for alle nivåer. Det går an å delta på enkeltdager og alle 5 dager. Det er plass til 10 deltagere per dag.  

Kontakt oss

Adresse:

Elveliveien 31

Sørkedalen, 0758 Oslo

e-post: nordmarkanyerideskole@gmail.com

Telefon: 476 57 620 (send mail om du ikke får svar, vi er ikke så tilgjengelige på tlf)

Slik finner du oss

Vi holder til på Elveli Hestesportsenter i Sørkedalen,

med stall på venstre side av ridehuset.

Trykk her for kart og veibeskrivelse

Følg oss på sosiale medier

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2016 av Nordmarka Rideskole AS - Rideskole i Oslo vest - Samarbeid med hest

Nordmarka Rideskole har fått tilskudd av Oslo Kommune og Extrastiftelsen i 2019, og samarbeider med bydel Vestre Aker og NAV Vestre Aker